На Прикарпатті активно ведеться боротьба у сфері грального бізнесу

На Прикарпатті активно ведеться боротьба у сфері грального бізнесу

18.06.14 11:14 0 1039
Лише з початку цього року працівники підрозділу Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області викрили значну кількість підпільних закладів, де надавались послуги у сфері грального бізнесу та вилучили немалу кількість гральних апаратів, не тільки в місті Івано-Франківськ, а й в усіх районах нашої області.

Цей вид правопорушення перебуває на особистому контролі керівництва УМВС в області, зокрема, правоохоронці постійно вживають заходи, спрямовані на недопущення незаконної діяльності гральних закладів на території Прикарпаття і за всіма виявленими фактами відкриті кримінальні провадження передбаченні ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Однак, незважаючи на деякі труднощі виявлення та фіксації фактів надання послуг у сфері грального бізнесу, а саме: закритий режим роботи закладів, небажання відвідувачів сприяти роботі правоохоронців у документуванні, оформлення підприємницької діяльності на «підставних» осіб, міліціонерам, все ж таки, вдається припиняти діяльність підпільних гральних закладів Івано-Франківщини.

«На правоохоронці відпрацьовують всі незаконні гральні заклади як місця, що підтримують і поширюють злочинність, адже вони живлять алкоголізм, наркоманію, крадіжки та сімейні чвари. А загалом таке негативне явище, як гральний бізнес повинно бути знищено повністю, як це вимагає чинне законодавство і міліція Прикарпаття активно працює в цьому напрямку» – говорить начальник УДСБЕЗ УМВС в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Кіцелюк.

Робота у цьому напрямку триває, тому правоохоронці звертаються до всіх, кому відомі факти про надання послуг у сфері грального бізнесу в нашій області, повідомити за телефоном гарячої лінії: (0342) 75-06-45 або 102.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 18 червня 2014 року ...

КОМЕНТАРІ