В Івано-Франківській області жити та працювати для людей-цього вимагає професія дільничного інспектора міліції

В Івано-Франківській області жити та працювати для людей-цього вимагає професія дільничного інспектора міліції

18.06.14 14:13 0 1079
За час існування служба дільничних інспекторів міліції набула вагомого авторитету у населення та серед особового складу органів внутрішніх справ. Внесок, який роблять ці правоохоронці в боротьбу зі злочинністю, без перебільшення можна вважати вагомим. Адже як показує практика, найчастіше саме за допомогою тієї інформації, якою володіє дільничний інспектор, правоохоронці виходять на слід злочинців.

Саме дільничними інспекторами міліції розкривається значна кількість злочинів. Дільничні інспектори також проводять роботу з профілактики правопорушень, ними розглядається значна кількість заяв, повідомлень про злочини, що надходять до органів внутрішніх справ.

На сьогоднішній день штатну чисельність дільничних інспекторів міліції в Галицькому РВ УМВС України в Івано-Франківській області складають 18 осіб, з яких 5 старших дільничних інспекторів та 13 дільничних інспекторів міліції.

Серед особового складу ДІМ Галицького РВ можна виділити діяльність таких дільничних, як капітана міліції Владислава Ігоніна, який обслуговує територію м. Бурштин вул. В. Стуса, вул. Коновальця, гаражі «Глинище», с. Вигівка, та лейтенанта міліції Олега Томашевського, який працює на території Маріямпільської, Ланівської, Тумирівської, Дубівецької та Кінчаківської сільських рад.

Жити для людей, працювати для людей – цього вимагає професія дільничного інспектора міліції, коли кожен трудовий день у нього розписаний чи не похвилинно, але така відданість роботі не завадила багатьом із них створити сім’ю, де на кожного із них чекають люблячі рідні люди.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ