У Львівській області з початку року Червоноградські дільничні інспектори міліції розкрили 51 злочин

У Львівській області з початку року Червоноградські дільничні інспектори міліції розкрили 51 злочин

18.06.14 17:15 0 1096
Історія розвитку дільничних інспекторів Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області бере свій початок ще з часів заснування міста Червонограда.

В часи радянської міліції дільничні стежили за збереженням соціалістичної власності і дотриманням правил дорожнього руху, за паспортним режимом і за поведінкою підлітків та за людьми, які ухилялися від суспільно корисної праці. Значною була допомога добровільних народних дружин.

Першим начальником в історії розвитку ВДІМ у 80-х роках став майор міліції Микола Булах. Кращими дільничними в цей час були майор міліції Ігор Пилипів, капітани міліції Володимир Крупка, Петро Виштикалюк, старші лейтенанти Віктор Люшик, Василь Борщ, який 30 років пропрацював на посаді дільничного інспектора.

В той час діяв опорний пункт громадського порядку, який знаходився в м.Червонограді по вул.. Шевченка, 16, де знаходився штаб народної дружини і де була створена Рада профілактики. При кожному ЖКК діяли товаристські суди.

Значною була дійова допомога позаштатних дільничних інспекторів, добровільних народних дружин (шахта №1 Червоноградська ім. героя Радянського Союзу О.В.Лопатіна, шахт №№ 1,2,3,6,8,9 «Великомостівська», управління «Укрзахідвугілля» та багато інших). Разом із громадськістю проводилась велика робота по ліквідації злочинності.

З кінця липня 2003 року до 2008 року очолював ВДІМ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області на той час капітан міліції Ростислав Лінинський під керівництвом якого відділення дільничних інспекторів Червоноградського МВ займало перше місце у Львівській області по розкриттю злочинів загальнокримінальної спрямованості. Його наступниками стали Юрій Хімко, Олег Стельмащук, Володимир Мерза.

На начальником Червоноградських дільничних є капітан міліції Юрій Дмитрів.

Сектор ДІМ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області штатною чисельністю нараховує 22 працівника з яких - 4 старших ДІМ та 18 дільничних інспекторів міліції.

«На сьогоднішній день кращими дільничними сектору є капітан міліції Андрій Кісілевич та лейтенант міліції Юрій Пагутяк». - повідомив начальник СДІМ Червоноградського МВ капітан міліції Юрій Дмитрів

З початку цього року дільничні інспектори міліції розкрили 51 злочин, зокрема, 9 злочинів за порушення адміністративного нагляду. Розшукано вісім осіб, встановлено десятьом раніше судимим особам за ініціативою міліції адміністративний нагляд та шістьом продовжено. Складено 278 адміністративних протоколів. На даний час СДІМ Червоноградського МВ по всіх показниках займає друге місце в області.

Дільничні інспектори Червоноградського міськвідділу з дня на день продовжують виконувати свої професійні обов’язки з профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю та по підвищенню авторитету серед населення.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: увага водії! ...
Наступна новина: В Ужгороді презентували ...

КОМЕНТАРІ