В ефірі львівського телебачення говорили про безпеку пасажирських перевезень

В ефірі львівського телебачення говорили про безпеку пасажирських перевезень

18.06.14 08:09 0 688
У прямому ефірі телепрограми «Вечір у Львові» говорили про безпеку пасажирських перевезень. Одним із гостей передачі був керівник відділу автомобільно-технічної інспекції УДАІ у Львівській області, підполковник міліції Олег Романюк.

Представник Державтоінспекції зазначив: головним завданням підрозділу є контроль за дотриманням законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.

«Зараз на території Львова та області проводяться профілактичні заходи «Автобус-2014». Практичний етап операції розпочався 26-го травня», - повідомив підполковник міліції Олег Романюк.

Правоохоронці вже виявили близько 550 порушень Правил дорожнього руху, вчинених водіями пасажирського транспорту.

«У місті Львові, в основному, виявляємо відхилення від визначеного маршруту руху та порушення перевізниками правил зупинки і стоянки», - наголосив начальник відділу АТІ управління Державтоінспекції Львівщини Олег Романюк.

Під час операції «Автобус-2014» правоохоронці також проводять перевірки автопідприємств-перевізників.

«Загалом, було оглянуто понад півтори тисячі автобусів. Як показує практика, кожен десятий транспортний засіб є технічно несправним», - підсумував підполковник міліції Олег Романюк.

Правоохоронці звітують: виявили чимало автобусів з «лисими» колесами, заблокованими аварійними виходами, зламаними світловими приладами. Були також факти несправностей гальмівної системи та рульового керування.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: на ...

КОМЕНТАРІ