Львівська облрада підтримала програми матеріально-технічного забезпечення військових та правоохоронців, подані ЛОДА

Львівська облрада підтримала програми матеріально-технічного забезпечення військових та правоохоронців, подані ЛОДА

18.06.14 18:33 0 995
17 червня, під час сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» та Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік.

Нагадаємо, дані програми були подані Львівською облдержадміністрацією на розгляд сесії ЛОР. Розробниками програм є департамент з питань цивільного захисту населення ОДА.

На Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» затверджено фінансування у сумі 600 тис. грн. Програма сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік передбачає виділення 596,28 тис. гривень для потреб військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України.

Ці видатки будуть спрямовані на засоби особистого захисту військовослужбовців – бронежилети та каски, а також на технічне устаткування, медикаменти тощо.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові одна людина ...
Наступна новина: Луцьк: загальні доходи ...

КОМЕНТАРІ