У Львівській області Олег Панькевич зустрівся з делегацією Данського парламенту

У Львівській області Олег Панькевич зустрівся з делегацією Данського парламенту

18.06.14 08:36 0 688
17 червня 2014 року заступник Голови ВО "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич разом з представниками інших фракцій Верховної Ради України провів зустріч з делегацією Комітету з питань европейської політики Фолькетінгу (парламенту) Данії на чолі з колишнім міністром закордонних справ Данії П.С. Мьоллером.

Сторони обговорили суспільно-політичну ситуацію в Україні та виклики, що постали перед нашою державою і міжнародним товариством у цьому контексті. Представники датської делегації наголосили на одностайній підтримці територіальної цілісності та незалежності України, а також визнали недостатній рівень узгодженості в ЕС щодо запровадження третьої хвилі санкцій до Російської Федерації.

"Санкції мають бути спрямовані не лише на російських олігархів, але і носити системний характер, що зачіпав би усю російську економіку", – зазначив пан Мьоллер.

Олег Панькевич подякував данським парламентарям за підтримку і висловив сподівання, що Україна зможе і надалі розраховувати на солідарність данських політиків.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі до 350-ліття ...
Наступна новина: Хмельниччина: на колегії ...

КОМЕНТАРІ