У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Бродах в медичній клініці на колесах обстежували дітей із малозабезпечених родин

У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Бродах в медичній клініці на колесах обстежували дітей із малозабезпечених родин

18.06.14 14:08 0 1048
Упродовж двох тижнів у Бродах з ініціативи народного депутата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірини Сех працювала мобільна клініка "Дар Життя". У двох автобусах лікарі-терапевти, офтальмологи та стоматологи обстежували і лікували дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Також за бажання пацієнтів виконувалися експрес-аналізи крові.

Лікарі здійснювали медичний огляд та діягностику, ЕКГ серця, скринінг зору, слуху, тестування легеневої функції. Лікарі-стоматологи проводили фторування, рентген, видалення зубів, лікування карієсу та деякі ендодонтичні процедури. Безкоштовною медичною допомогою мали змогу скористатися насамперед діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Переважна більшість пацієнтів, які приходили на прийом до лікарів, були мешканці сіл Бродівщини.

За час роботи мобільної клініки "Дар життя" у Бродах її відвідали понад 250 дітей. Бродівчани висловили вдячність народному депутатові Ірині Сех за турботу про громаду, а медикам клініки – за реальну медичну допомогу дітям. Також місцеві жителі сподівання, що й у наступні роки медики клініки на колесах приїдуть в Бродівський район.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині росія ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ