Львівська "Свобода" передала спорядження бійцям спецбатальйону "Азов"

Львівська "Свобода" передала спорядження бійцям спецбатальйону "Азов"

18.06.14 09:04 0 783
Львівська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" передала спорядження бійцям спецбатальйону "Азов", що дислокуються біля м. Бердянськ Запорізької області. Силовикам доправили комплекти білизни, засоби спецзахисту та бронежилет. Про це 17 червня 2014 року повідомив керівник "Студентської Свободи" Львова Андрій Пшик.

За словами націоналіста, спецбатальйон "Азов" відіграв провідну роль у зачистці Маріуполя від терористів. "Мене найбільше вразило дві речі: залізна дисципліна та надзвичайно високий патріотичний дух серед бійців батальйону. Варто зазначити, що "Азов" – це батальйон добровольців. Тут несуть службу справжні герої України. Наше ж завдання – виконати роль тилу. Тобто максимально допомагати їм спорядженням. Хлопці мають потребу насамперед у засобах спецзахисту: бронежилетах, касках, наколінниках, тощо", – зазначив Андрій Пшик.

Прикметно, що у складі спецбатальйону "Азов" воюють кілька свободівців. Так, медичну службу батальйону очолює лікар-хірург Львівської міської комунальної лікарні, батько трьох дітей свободівець Костянтин Василькевич. "Мені зателефонували з медичної служби Майдану і сказали, що потрібен лікар, який би допоміг в організації медслужби спецбатальйону Міністерства внутрішніх справ "Азов". Я зголосився добровольцем. Вдома залишив дружині написану мною заяву на профспілкову відпустку, але без зазначеної дати. Залишатимусь у розташуванні батальйону доти, доки буде потреба", – повідомив Костянтин Василькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Німеччині відкрили ...
Наступна новина: Старший інспектор по роботі ...

КОМЕНТАРІ