У Львівській області у Самборі дільничні інспектори міліції звітували перед населенням

У Львівській області у Самборі дільничні інспектори міліції звітували перед населенням

18.06.14 12:11 0 1087
Самбірські правоохоронці спільно з громадою міста домовились про спільне попередження та виявлення фактів реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

Нещодавно на засіданні активу Погірцівської сільської ради Самбірського району громадяни заслухали звіт дільничного інспектора міліції лейтенанта Сергія Груци щодо питання стану правопорядку на довіреній йому адміністративній дільниці.

Звіт дільничного відбувся за участю заступника начальника Самбірського міськвідділу міліції-начальника міліції громадської безпеки підполковника міліції Руслана Зазулькевича та начальника сектору дільничних інспекторів міліції майора міліції Степана Пітуся.

Сергій Груца розповів присутнім про основні показники роботи на його адміністративній дільниці з початку року. Правоохоронець ознайомив із станом оперативного стану на Самбірщині загалом. Наголошено на необхідності допомоги міліціонерам з боку громадян у забезпеченні громадського порядку, боротьбі зі злочинністю та правопорушеннями. Окрім того, Сергій Груца акцентував увагу усіх присутніх на недопустимості реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

На завершення засідання громадяни погодились зі словами дільничного інспектора міліції Сергія Груци та домовились спільними зусиллями попереджати та виявляти такі факти.

ВГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині за ...
Наступна новина: Луцьк: малі річки міста ...

КОМЕНТАРІ