Чернігів: Міський голова ознайомився з роботою пришкільних таборів

Чернігів: Міський голова ознайомився з роботою пришкільних таборів

18.06.14 12:41 0 1023
Чернігівський міський голова Олександр Соколов 13 червня відвідав два пришкільні табори, що працюють у загальноосвітніх навчальних закладах №21 та №19.

Зокрема, у школі №21 міський голова ознайомився з умовами перебування учнів у пришкільному таборі, їхнім дозвіллям. О.Соколов привітав учнів з літніми канікулами і побажав змістовного та веселого літа. У школі №19 міський голова обговорив з керівником комунального підприємства "Шкільне" Віталієм Сидоренком та начальником управління освіти міської ради Володимиром Купріяненком особливості харчування дітей. Директор ЗОШ №19 Людмила Шелупець повідомила, що школярі із задоволенням відвідують пришкільний табір, оскільки програма перебування їх цікава та різноманітна – проводяться екскурсії, прогулянки, зустрічі з творчими колективами.

Спілкуючись із журналістами, О.Соколов підкреслив, що навіть в умовах жорсткої економії, пов'язаної з особливостями економічної і політичної ситуації в Україні, у місті не йдеться про скорочення бюджетних видатків на оздоровлення дітей. "Ми можемо відмовитися від багато чого, але питання економії на повноцінному відпочинку та оздоровленні дітей навіть не обговорюється", - підкреслив керівник міста.

Пришкільні табори у школах Чернігова відкрилися з 2 червня, їх відвідують майже 2 тисячі учнів, з них – 1700 дітей харчуються за бюджетні кошти, 123 дитини – за кошти батьків. Батьки оплатили триразове харчування дітей: сніданок, обід та полуденок загальною вартістю 25 грн. у день, що складає загалом за період перебування у таборі 350 грн. Для харчування учнів із соціально-незахищених сімей різних вікових категорій з міської скарбниці виділено близько 595 тис. грн. Харчування школярів у пришкільних таборах забезпечує комунальне підприємство Чернігівської міської ради "Шкільне".

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Львові працівники ...

КОМЕНТАРІ