Пожежно-рятувальна служба Рівненщини поповнилась молодими лейтенантами

Пожежно-рятувальна служба Рівненщини поповнилась молодими лейтенантами

18.06.14 08:02 0 740
У червні завершились навчальні роки для курсантів вищих навчальних закладів Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Цього року підрозділи Головного управління ДСНС у Рівненській області поповнились 19-ма молодими спеціалістами-випускниками відомчих вищих навчальних закладів, а саме: Національного університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

На протязі всього періоду навчання з майбутніми офіцерами, що направлялися з Рівненської області, проводилась робота по вивченню їх марально-психологічних та ділових якостей, відслідковувалось успішність навчання. Неодноразово керівництво та співробітники Головного управління здійснювали виїзди у навчальні заклади, під час яких вивчались умови проходження навчання курсантами, стан дисципліни та успішності, надавалась допомога у зміцненні навчально-матеріальної бази навчальних закладів. При проведенні персонального розподілу випускників, з кожним рівненським курсантом була проведена бесіда та прийнято до уваги всі побажання щодо подальшого проходження ними служби, були враховані всі якості випускників, їх нахили до роботи.

І ось, 17 червня молоді лейтенанти зустрілися з першим заступником начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковником служби цивільного захисту Сергієм Круком та керівниками структурних підрозділів апарату ГУ ДСНС. Випускники мали можливість задати питання, які їх турбують керівництву Головного управління та висловити побажання щодо місця майбутнього проходження служби. Особливу увагу полковник Сергій Крук звернув саме на забезпеченість молодих працівників житлом та вирішення їх соціально-побутових проблем. Адже від цього напряму залежить якість служби та подальша робота кожного випускника.

Отже, Служба порятунку Рівненщини поповнився 19 молодими фахівцями, які незабаром розпочнуть свою самостійну службу заради охорони життя громадян області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лавров: Росія і Сербія не ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ