У Рівненській області міліціонери вилучили у чоловіка патрони та наркотики

У Рівненській області міліціонери вилучили у чоловіка патрони та наркотики

18.06.14 15:02 0 1075
В ході відпрацювання с. Вельбівне з метою розкриття крадіжки домашньої худоби співробітники сектору дільничних інспекторів міліції затримали 34-річного Андрія, жителя с. Вельбівне.

Чоловік перебував у п’яному і його було затримано з метою складення протоколу за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольни напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Однак у Андрія в кишені сорочки було виявлено поліетиленовий пакет в якому містилась суха речовина схожа на маріхуану вагою близько п’яти грамів. Кім того, у в тій же кишені міліціонери виявили, ще один пакет, у якому була картонна коробка із 23 патронами.

Усе вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Як пізніше пояснив чоловік наркотики та боєприпаси він зберігав для власних потреб без мети збуту.

- Відносно Андрія слідчим слідчого відділення Острозького МВ було розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі вогнепальною зброєю, боєприпасами і вибухівкою) Кримінального кодексу України. – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Абітурієнти з Криму та ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ