На Тернопіллі "Давайте разом піклуватися про наших дітей"

На Тернопіллі "Давайте разом піклуватися про наших дітей"

18.06.14 16:10 0 1167
Літо – щаслива пора для дітей. А поки школярі знаходяться на канікулах, співробітники усіх міліцейських служб працюють удвічі пильніше, аби зробити їх відпочинок безпечним.

У теплу пору року діти багато часу проводять на вулиці. За іграми та забавами, вони не рідко втрачають пильність. Буває, раптово вибігають на проїжджу частину, самі «летять» під колеса автомобілів. Відтак співробітники ДАІ закликають дорослих разом попіклуватися про безпеку неповнолітніх.

Автоінспектори звертається до водіїв: будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Батьки – прищеплюйте дітям навички дотримання Правил дорожнього руху. Найкращий спосіб виховання – це власний приклад. Тому навіть якщо і поспішаєте не порушуйте правил, особливо у присутності дітей. Нагадайте хлопчикам та дівчатка, що вони повинні рухатися тротуарами, пішохідними доріжками, переходити проїжджу частину лише у встановлених місцях.

Пам'ятайте! Від кожного з нас залежить здоров'я і життя наших дітей!

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Не можу бути повністю ...
Наступна новина: На Ужгородщині: випив - ...

КОМЕНТАРІ