На Тернопіллі Михайло Головко відвідав спортивні ігри у Горинці та зустрівся з громадою села Новики

На Тернопіллі Михайло Головко відвідав спортивні ігри у Горинці та зустрівся з громадою села Новики

18.06.14 09:17 0 737
15 червня 2014 року у селі Горинка, що на Кременеччині, Михайло Головко разом з головою Кременецької районної ради свободівцем Андрієм Смаглюком на відкритті сільських спортивних ігор привітали учасників змагань. Народний депутат подарував спортивний інвентар та звернувся до учасників ігор.

"Складна політична ситуація не дає можливості зосередитися на соціяльних ініціативах. Та, незважаючи на це, про спорт у нас не забувають, адже здорова молодь – запорука сильної нації. Тому важливо проводити такі змагання та залучати молодь до спорту. Влада, своєю чергою, зобов'язана всебічно сприяти розвитку і популяризації спорту та здорового способу життя", – зазначив Михайло Головко.

Опісля націоналіст провів зустріч із виборцями села Новики Збаразького району. Народний депутат прозвітував про депутатську діяльність, розповів про поїздку на схід у Слов'янськ.

"Наші першочергові вимоги – це введення воєнного стану у Донецькій та Луганській областях. Проведення люстрації та очищення влади також призведе до очищення парламенту, адже там сформувалася прокремлівська коаліція, яка, прикриваючись недоторканістю, підігрує агресору Путіну і не підтримує важливих для України законопроєктів", – повідомив свободівець під час зустрічі з виборцями.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ