«Не можу бути повністю функціональним, але ходитиму» – Кернес повернувся з Ізраїлю

«Не можу бути повністю функціональним, але ходитиму» – Кернес повернувся з Ізраїлю

18.06.14 16:05 0 1053
Міський голова Харкова Геннадій Кернес у вівторок повернувся з Ізраїлю до Харкова, де проходив лікування після поранення. Зустрічали Кернеса в Харківському аеропорту кілька сотень жителів. Після приземлення літака Кернес зазначив журналістам, що почувається нормально. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Не можу бути повною мірою функціональним, але я вам тут обіцяю, що я однозначно ходитиму, бо у мене є бажання», – сказав Кернес.

Водночас ізраїльський лікар з клініки «Хорев», який супроводжував Кернеса до Харкова Роман Барак заявив, що пацієнт після поранення надійшов у тяжкому стані, втім за місяць його вже зможуть поставити на ноги.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, Геннадій Кернес покинув територію летовища на спеціальному візку під вигуки близько півсотні активістів Євромайдану, які прийшли висловити протест через поширені чутки про можливе призначення Кернеса головою Харківської ОДА.

28 квітня Геннадія Кернеса поранили під час пробіжки Бєлгородським шосе в Харкові. У місцевій лікарні швидкої та невідкладної допомоги йому зробили операцію, підключили до апарату штучної вентиляції легенів, а пізніше відправили на лікування до Ізраїлю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Народний депутат ...
Наступна новина: На Тернопіллі "Давайте ...

КОМЕНТАРІ