Чернівецькі правоохоронці затримали розповсюджувача наркотичного засобу субітекс

Чернівецькі правоохоронці затримали розповсюджувача наркотичного засобу субітекс

19.06.14 13:34 0 1090
Працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції провели оперативну закупку наркотичної речовини, в результаті якої вдалось задокументувати злочинну діяльність чернівчанина.

27-річний мешканець обласного центру намагався переконати правоохоронців, що не вчинив нічого протиправного. Проте під час особистого огляду у взутті молодика було знайдено дві схованки.

Під устілкою одного кросівка правоохоронці відшукали 100 гривень, саме ті, які використовувались під час оперативної закупівлі. А у підошві другого був захований контейнер з речовиною, схожою на амфетамін. За словами підозрюваного, його він зберігав для власного вжитку.

Наразі доведено причетність молодика до двох фактів збуту наркотичної речовини «Субітекс», за якими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі молодик знаходиться у слідчому ізоляторі.

Триває слідство

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міносвіти нагадує: на ...
Наступна новина: Голова облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ