Дільничні інспектори міліції Буковини відзначили професійне свято

Дільничні інспектори міліції Буковини відзначили професійне свято

19.06.14 10:48 0 1026
Українські дільничні інспектори міліції святкують 91-річницю з Дня створення служби.

Із вітальними промовами до правоохоронців звернулися керівник Буковинської міліції Валерій Зінченко, перший заступник Чернівецької обласної державної адміністрації Іван Рибак, голова обласної ради Михайло Гайничеру та міський голова Олексій Каспрук.

Валерій Зінченко у своєму вітальному слові зауважив, що основним завданням є захищати права і свободи громадян та цілісність нашої країни. Служба дільничних інспекторів міліції щоденно і наполегливо виконує ці вимоги. Принцип «краще злочин попередити, ніж пізніше його розкривати» лежить у основі правоохоронної діяльності багатьох країн світу. Метою цього принципу є недопущення протиправних дій на території обслуговування, зазначив керівник міліцейського відомства.

А заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки Ярослав Козак відмітив, що робота дільничних інспекторів насичена тривожними буднями, подіями, перемогами та здобутками.

Представники крайової влади подякували дільничним інспекторам міліції за їх професійне виконання службових завдань та належне забезпечення охорони громадського порядку на території Буковини.

Кращих дільничних інспекторів міліції нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками.

Також під час урочистостей відзначили переможця у конкурсі на кращий дільничний пункт міліції. Перехідний вимпел та диплом отримав старший дільничний інспектор міліції Вижницького районного відділу міліції Сергій Айвазовський.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині повернуто ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ