В Луцьку світ дитинства

В Луцьку світ дитинства

19.06.14 09:42 0 1108
Усі барви сонячного літа увібрала програма пришкільних дитячих таборів, які, ось уже декілька років поспіль, гостинно відчиняють двері учням у країну розваг, екскурсій, змагань, конкурсів.

Директори таборів з денним перебуванням організовують роботу так, щоб школярам було цікаво, щоб діти навчились чогось нового, розкрили свої здібності, таланти та могли змістовно відпочити. Тому і охочих немало. Цього року на базі шкіл міста Луцька працює 26 таборів.

Виховний процес з дітьми в таборі поєднує відпочинок, працю, спорт, що об’єднуються у тематичні дні: День знайомств, День юних талантів, День відкриття табору, День метеликів, День квітів, День дитинства, День українських традицій, День бантика, День спорту та здоров’я, День парасольок, День улюблених тварин, День дівчаток, День хлопчиків, День закриття табору.

Школярі здійснили цікаві і пізнавальні екскурсії. Зокрема, відбувся культпохід у парк 900-річчя міста Луцька, на страусину ферму – куточок «живої» екзотики мікрорайону Вишків. Також переглянули концерт творчих колективів у глядацькій залі Палацу учнівської молоді. Подобаються вихованцям дитячі казки, фільми та мультфільми.

Інструктори з фізичного виховання вчать вихованців швидко шикуватися, крокувати, проводять заходи спортивно-оздоровчого характеру, організовують турніри та чемпіонати з баскетболу, футболу та волейболу. Діти відвідують тренажерні зали. Спортивні змагання проводяться із використанням різного спортивного інвентарю, що дітям дуже подобається. Всі переможці змагань нагороджуються грамотами та подарунками.

Діти з цікавістю відвідують табори. Адже кожен день насичений новими подіями, враженнями, почуттями.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ