У Волинській області у результаті трьох автопригод травмовано два водія та пішохід  (+фото)

У Волинській області у результаті трьох автопригод травмовано два водія та пішохід (+фото)

19.06.14 18:04 0 1186
Вчора близько опівночі від фельдшера швидкої допомоги Ратнівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що селі Заліси трапилася дорожньо-транспортна пригода, де є потерпілі.

При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено, що 23-річний водій, керуючи мотоциклом «Вайпер-150», не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху і впав на проїзну частину дороги. Внаслідок автопригоди молодик отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню.

Окрім цього, о 8 годині ранку в Рожищенському районі скоєно наїзд на велосипедиста. 30-річний водій, керуючи автомобілем «ОПЕЛЬ ВІВАРО», рухаючись у напрямку Ковеля, скоїв наїзд на 81-річного чоловіка, який рухався велосипедом по правому по ходу руху узбіччю та виїхав на проїзну частину дороги. Внаслідок автопригоди пенсіонер отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Рожищенську центральну районну лікарню.

Того ж дня близько 15-ї години відбулося зіткнення двох транспортних засобів. 25-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес Бенс 211», рухаючись зі сторони Маневич у напрямку Луцька, виїхав на смугу зустрічного руху, де, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автомобілем «Рено Магнум 440» під керуванням 27-річного жителя Рівненської області. Внаслідок зіткнення водій автомобіля «Мерседес Бенц» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За фактами ДТП проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ