У Луцьку проводять рейди щодо дотримання заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час

У Луцьку проводять рейди щодо дотримання заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час

19.06.14 15:23 0 1152
Під час сьогоднішнього засідання начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк поінформував про результати перевірок дотримання суб’єктами підприємницької діяльності рішення сесії міської ради щодо заборонити на території міста продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та у розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів, яке вступило в дію з 1 червня.

Він повідомив, що з 2 до 17 червня проведено 10 рейдів. За їх результатами складено 16 протоколів про адміністративні порушення. За його словами, 11 фактів зафіксували працівники управління розвитку підприємництва та реклами, три протоколи склали працівники міліції та два – працівники відділу муніципальної дружини. Олександр Козлюк зауважив, що фіксувалися факти продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв після 22 години.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради зауважив, що попри постійні попередження та рейди не уникнути людського фактору. Завжди знайдеться особа, яка, попри заборону, продасть пляшку пива чи горілки.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що робота проводиться, однак, випадки продажу алкоголю після 22 години фіксуються. Він зазначив, що якщо за таке порушення накладатиметься штраф, то у випадку другого підніматиметься питання про обмеження режиму роботи закладу до 22 години. На його переконання, іншого шляху для наведення ладу у цьому питанні нема.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ