Прокурор Волині відвідав міжміськрайпрокуратури

Прокурор Волині відвідав міжміськрайпрокуратури

19.06.14 15:47 0 1237
Прокурор області Анатолій Коцура та начальник організаційно-контрольного відділу прокуратури Волині Олександр Шамринський навідалися у прокуратури Локачинського та Іваничівського районів, прокуратуру міста Нововолинська та Володимир-Волинську міжрайонну прокуратуру, аби переконатися, що керівники міжміськрайпрокуратур здійснюють належне керівництво підпорядкованими органами прокуратури та працівниками й приділяють увагу удосконаленню організації роботи.

- Ефективність роботи прокуратури значною мірою залежить від рівня організаційно-управлінської діяльності прокурора, який її очолює, - наголошує прокурор області. – Відтак я хочу знати й бачити, як прокурори здійснюють розподіл обов’язків, інформаційне забезпечення діяльності прокуратури, оперативне керівництво та контроль, як вони створюють і підтримують належні умови праці та нормальну психологічну атмосферу у колективах.

Аби з'ясувати, чи влаштовані в побутовому плані працівники прокуратур та дізнатися про їхні потреби, побажання, наявні проблеми й труднощі, Анатолій Коцура поспілкувався з кожним працівником.

- Чи може керівник вимагати належної якості виконання дорученої роботи, коли в прокуратурі не створені належні умови праці, відсутня оргтехніка чи вимагає заміни дах? Звісно, ми маємо постійно дбати про поліпшення умов роботи, побуту і відпочинку працівників, приділяти увагу питанням їх матеріального і соціального захисту, – вважає прокурор області, - Це не останній чинник, який позитивно відображається на якості та результативності роботи, дозволяє підвищити ефективність прокурорського нагляду.

За підсумками відвідин кожному з перелічених міжміськрайпрокурорів надані рекомендації щодо поліпшення організації роботи, поставлені конкретні завдання й визначено строки для усунення відзначених недоліків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В області розроблена ...
Наступна новина: В Тернополі інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ