У Волинській області працівників установ виконання покарань визнано винними у корупційних правопорушеннях

У Волинській області працівників установ виконання покарань визнано винними у корупційних правопорушеннях

19.06.14 12:51 0 1077
Постановою Луцького міськрайонного суду визнано винним у вчинені адміністративного корупційного правопорушення молодшого інспектора відділу режиму та охорони Луцького слідчого ізолятора, який передав ув’язненому батарейку та зарядний пристрій, за що отримав від його дружини грошову винагороду.

У вчиненні корупційного адміністративного правопорушення постановою Ківерцівського районного суду визнано винним також начальника відділення соціально-виховної служби Маневицької виправної колонії №42.

Всупереч заборони щодо одержання подарунків (пожертв), що передбачена Законом України «Про засади запобігання та протидії корупції», цей працівник колонії отримав від родичів засуджених грошові кошти на загальну суму 500 гривень за послаблення режиму перебування в установі, укриття фактів порушення правил внутрішнього розпорядку та не накладення дисциплінарних стягнень за ці порушення на засуджених.

Постановами суду на обох працівників пенітенціарних закладів накладено штрафи у розмірі 850 грн. з конфіскацією незаконно отриманих коштів.

З роботи їх звільнено.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Помер Курт Левін, ...
Наступна новина: У вихідні сім’ї можуть ...

КОМЕНТАРІ