Волинські "шерифи" відзначають 91-річницю з дня створення служби

Волинські "шерифи" відзначають 91-річницю з дня створення служби

19.06.14 11:01 0 1081
Начальник обласного управління внутрішніх справ привітав дільничних інспекторів області із професійним святом. До побажань долучилися представники керівництва області та громадських організацій.

Урочистості розпочалися у Храмі Святого Георгія Побідоносця, збудованому на честь працівників міліції, котрі загинули під час виконання службових обов’язків. Протоієрей отець Олександр прочитав молебень на здоров’я діючих працівників, після чого благословив усіх на добро, злагоду, сімейний достаток та побажав наснаги і терпіння у повсякденній роботі.

Заходи продовжилися в урочистій обстановці, де начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига вручив грамоти, подяки та цінні подарунки найкращим працівникам:

- ви заслуговуєте лише на подяку і привітання, адже у нелегкий для країни час ви робите все для того, щоби допомогти громадянам і вберегти їх від протиправних посягань. Про це свідчить і статистика: кожен третій злочин розкривають дільничні інспектори міліції.

Своєю чергою начальник відділу дільничних інспекторів УГБ УМВС України у Волинській області Роман Бурнаховський відзначив:

– Ви – та ланка правоохоронців, яка тісно працює із людьми. Громадяни очікують від міліціонера допомоги, поради та правової консультації, і вони це отримують. Приємно, що результати нашої роботи належним чином оцінюються як керівництвом області, так і пересічними громадянами.

Урочисті заходи з нагоди професійного свята дільничних інспекторів міліції відбулися в усіх міськрайорганах внутрішніх справ Волині.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині через ...
Наступна новина: Росія «шиє» українському ...

КОМЕНТАРІ