На Волині жертвою грабіжника стала пенсіонерка

На Волині жертвою грабіжника стала пенсіонерка

19.06.14 12:23 0 1042
Спритник, який щойно повернувся з місць позбавлення волі, вночі пограбував жінку, а після цього скоїв ще дві крадіжки велосипедів.

Близько другої години ночі в селі Новосілки Маневицького району невідома особа вчинила грабіж. Жертвою 25-річного правопорушника стала пенсіонерка.

Як повідомив перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділення Маневицького РВ УМВС майор міліції Сергій Редько, підозрюваний у вчиненні даного злочину раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок:

– Зловмисником виявився 25-річний житель Маневицького району, який 29 травня 2014 року звільнився з місць позбавлення волі. Молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вночі проник у житловий будинок і відкрито заволодів грошовими коштами у сумі 1200 гривень. Після цього протягом години викрав у двох місцевих жителів два велосипеди.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 186 (Грабіж) і ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваний перебуває у Луцькому СІЗО.

Лідія САХАРЧУК,

Маневицький РВ УМВС УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В УМВС Закарпаття новий ...

КОМЕНТАРІ