"Свобода" у Володимир-Волинській міськраді зламала плани земельних махінаторів

"Свобода" у Володимир-Волинській міськраді зламала плани земельних махінаторів

19.06.14 17:37 0 1275
Завдяки ініціативі фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Володимир-Волинській міськраді під час сесійного засідання 18 червня 2014 року вдалося запобігти реалізації схеми привласнення землі з метою її подальшого перепродажу.

Так, Андрій Хиць директор КМЦ "Метелик", власником якого є скандальний депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз, намагався отримати у власність земельну ділянку, порушуючи норми законодавства.

Незаконність отримання дозволу на розробку технічної документації, яка б дозволила в подальшому приватизувати привабливу земельну ділянку площею 1000 м. кв., виявив депутат ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба.

" жителі міста не можуть безкоштовно отримати земельні ділянки, які масово отримують особливо наближені до місцевої влади. Ба більше, це проста схема дерибану землі, яка дозволяє відносно законним методом отримувати у власність землю з метою подальшого її перепродажу. Так, директор КМЦ "Метелик" хотів отримати у приватну власність земельну ділянку, не розпочавши на ній жодних будівельних робіт. Я не один раз звертався з вимогою, щоб подібні питання не ухвалювали пакетом, а розглядали відкрито на сесії. На що міський голова Петро Саганюк в категоричній формі відмовляв, аргументуючи, що на сайті міської ради є вся інформація", – прокоментував ситуацію свободівець Сергій Коба.

Після бурхливого обговорення земельних питань з'ясувалося, що у цьому ж проєкті рішення сесії є ще й питання про аналогічне надання дозволу на приватизацію ділянки без розпочатого там будівництва представнику "Технічного бюро кадастру" Віктору Якубському.

В підсумку ці питання були виключені з порядку денного, а після закінчення сесії кілька депутатів міськради оглянули земельну ділянку по вулиці Лотоцького, 54, яку намагався отримати у власність Андрій Хиць, і не виявили на ній ознак розпочатого будівництва.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 17 червня відбулася 50-а ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ