Володимир-Волинська міська рада звернулася до в. о. міністра оборони з проханням вирішити проблеми 1-го батальйону територіяльної оборони

Володимир-Волинська міська рада звернулася до в. о. міністра оборони з проханням вирішити проблеми 1-го батальйону територіяльної оборони

19.06.14 08:23 0 1066
18 червня 2014 року з ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир-Волинська міська рада ухвалила звернення до в. о. міністра оборони України Михайла Коваля щодо невідкладного вирішення проблем службової діяльності 1-го батальйону територіяльної оборони, який розташований у місті Володимирі-Волинському.

Напередодні до голови фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергія Коби надійшло звернення від керівництва батальйону з проханням допомогти вирішити нагальні потреби. Суть цих проблем:

1. Для забезпечення виконання програми бойового злагодження потрібно додатково 14 днів. Укомплектованість батальйону офіцерським складом не дає змоги якісно провесті заходи бойового злагодження у стислі терміни.

2. Необхідне значне збільшення годин на проведення вогневої підготовки; дається взнаки відсутність достатньої навчально-матеріяльної бази.

3. Відсутність бронежилетів та кулезахисних шоломів.

4. Відсутність дієздатних акумуляторних батарей до нічних прицілів та несправність оптичних приладів до стрілецької зброї.

5. Відсутність медикаментів у аптечках та медичних сумках, а також запасу медикаментів для поточного забезпечення особового складу.

Разом з тим, морально-психологічний клімат у батальйоні достатній для того, щоб констатувати: за умови забезпечення особового складу засобами індивідуального бронезахисту та завершення програми бойового злагодження військовослужбовці готові до виконання завдань зі збереження територіяльної цілісності України.

Володимир-Волинська міська рада звернулася до в.о. міністра оборони України Михайла Коваля з проханням вирішити усі перелічені проблеми батальйону територіяльної оборони.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Міносвіти роз’яснили ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ