В Закарпатській області поспішаючи на сигнал тривоги

В Закарпатській області поспішаючи на сигнал тривоги

19.06.14 14:32 0 1120
З метою виховного впливу на дітей та недопущення злочинності серед неповнолітніх, виноградівські міліціонери відвідали днями Виноградівську загально-освітню школу №3.

Активну участь у пропагуванні правової поведінки молоді взяли співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей: капітан міліції Володимир Савко та лейтенант міліції Василь Потокі.

- Зустрічі такого плану є досить результативними. Оскільки діти, спілкуючись напряму з працівниками міліції, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне - розуміють, що міліціонер - це не лише представник карального органу, але й людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину,- розповів Володимир Савко.

Розповіли правоохоронці дітям і про відповідальність неповнолітніх за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку.

Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а можливо, вплине на вибір майбутньої професії школярів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 144 випускники ...
Наступна новина: На Рівненщині відкрили ...

КОМЕНТАРІ