В Закарпатській області начальник міліції громадської безпеки зустрівся із представниками місії ОБСЄ

В Закарпатській області начальник міліції громадської безпеки зустрівся із представниками місії ОБСЄ

19.06.14 17:42 0 1121
Днями УМВС України в Закарпатській області відвідала місія ОБСЄ в Україні. Ерік Крок спостерігач та Шарін Намік представник моніторингової команди ОБСЄ зустрілися з заступником начальника УМВС України в Закарпатській області полковником міліції Олександром Гебешом.

Представників Європейської комісії цікавили питання стану криміногенної ситуації в Закарпатті, шляхи реформування міліції громадської безпеки в напрямку відкритості та прозорості роботи міліцейського відомства. Одним із завдань ОБСЄ було й вивчення співпраці з громадськими формуваннями.

-«Хочу вас запевнити, що міліція Закарпаття робить все аби закарпатці та гості краю почувалися спокійно та у безпеці.

А рівень злочинності в Закарпатті є одним з найменших у порівнянні з іншими областями Україи» - повідомив Олександр Гебеш.

Як приклад співпраці з громадою, слід відмітити, спільну роботу в ході недавніх виборів. Тоді представники громадських організацій краю допомогли правоохоронцям підтримувати порядок на виборчих дільницях. Також позитивним є досвід спільного патрулювання в т.ч. на постах, що контролюють рух транспорту в область та за її межі.

Представників ОБСЄ також цікавив стан гендерної політики кадрового апарату УМВС. В цьому питанні було досягнуто повного порозуміння, адже не є секретом, що жінки в пагонах є окрасою міліції Закарпаття. Від патрульного міліціонера до слідчого на керівних посадах працюють жінки в пагонах. Працюють гідно та з честю!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Свобода" у ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ