В Закарпатській області 7 років покарання суд призначив мукачівцю за розбій та крадіжку

В Закарпатській області 7 років покарання суд призначив мукачівцю за розбій та крадіжку

19.06.14 13:28 0 1106
До 7 років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 22-річного мешканця м.Мукачево за розбійний напад та крадіжку. Обидва злочини вже раніше судимий хлопець вчинив протягом одного дня, проте залишивши відбитки пальців рук, за кілька днів був затриманий правоохоронцями Мукачівського міськвідділу.

Нагадаємо, в лютому цього року слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокурора прокуратури м.Мукачева С.Фотченка відкрито кримінальне провадження щодо 22-річного мукачівця за розбійний напад на жінку та крадіжку з приватного будинку у смт.Кольчино.

Зі слів оперативників, раніше судимий мукачівець деякий час стежив за сім`єю, яка винаймала житло з ним по сусідству. Вичекавши слушний момент, хлопець пробрався до квартири через спільний дах будинку, проломив у ванній кімнаті отвір і пробрався до будинку, де була жінка з двома маленькими дітьми. Пригрозивши ножем, витребував від молодої матері 300 грн та мобільний телефон. Після чого нахабно вийшов через двері на вулицю.

Того ж дня, пізно ввечері чоловік скоїв ще одне кримінальне правопорушення. Напередодні, як пізніше розповів зловмисник, у одному з приватних будинків смт.Кольчино, він придивився до металевих плит, за які можна було б отримати немалі гроші. Так, ввечері він проник до двору та викрав 17 металевих плит, вартістю 680 грн, які виніс та заховав на березі річки поблизу селища. Після цього, повернувся до дворогосподарства знову та прихопив велосипед «Монтенбайк» вартістю 1120 грн.

Мукачівським оперативникам швидко вдалось вирахувати зловмисника. Позаяк, чоловік залишив відбитки пальців під час вчинення розбою на молоду жінку з дітьми. В результаті, не відбувши попереднє покарання у повному обсязі, зараз мукачівцю доведеться відповідати за все вчинене.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду молодого хлопця за вчинення двох кримінальних правопорушень засуджено до 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині з нагоди ...
Наступна новина: Міносвіти нагадує: на ...

КОМЕНТАРІ