Закарпаття: на Виноградівщині правоохоронці виявили посіви коноплі

Закарпаття: на Виноградівщині правоохоронці виявили посіви коноплі

19.06.14 13:00 0 1076
В одному із сіл Виноградівського району дільничні інспектори міліції виявили на присадибній ділянці 41-річного громадянина коноплю.

16 рослин зовні схожих на рослину коноплі під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Мак 2014», спрямованих на виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин, дільничні інспектори міліції виявили у мешканця селища Вилок. На свому дворогосподарстві у пластмасових горщиках він вирощував рослини, як пояснив для власного вжитку.

Наразі вся незаконна рослинність вилучена та направлена на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку чи конопель).

У міліції нагадують: за вирощування снодійного маку та марихуани передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність, яка передбачає значні штрафи та покарання у вигляді позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Оксана Кобзаренко

Виноградівский РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У вихідні сім’ї можуть ...
Наступна новина: Рівне: „Спецкомбінат” ...

КОМЕНТАРІ