В Закарпатській області дільничний інспектор міліції викрив мукачівця, який обікрав свого сусіда

В Закарпатській області дільничний інспектор міліції викрив мукачівця, який обікрав свого сусіда

19.06.14 14:02 0 1039
Працівники Мукачівського міськвідділу міліції направили до суду кримінальне провадження за фактом крадіжки. Поки мукачівець був на заробітках з його оселі невідомі викрали побутову техніку.

Так, нещодавно до Мукачівського міського відділу міліції звернувся мукачівець та повідомив, що з його оселі викрали газову плиту, мікрохвильову піч, коври та інші речі домашнього вжитку. Матеріальна шкода становить близько шести тисяч гривень.

В ході досудового розслідування дільничний інспектор міліції з’ясував, що мукачівець вирішив поїхати на заробітки та здав своє житло сусіду, аби той наглядав за квартирою. Довірливий чоловік і припустити не міг, що сусід так поступить.

Раніше судимий не працюючий мукачівець зізнався у скоєному та розповів, що йому потрібні були гроші, тому і вирішив обікрасти сусіда. Спочатку він продав за безцінь газову плиту, а потім й інші речі, що становили цінність.

Речові докази-частково вилучені. Відносно мукачівця слідчий відкрив кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та провівши повне досудове розслідування, направив провадження до суду. Наразі чоловік чекає на вирок суду.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Подальше ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ