Працівники сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в короткий час затримавши крадія, який обікрав два автомобіля.

Працівники сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в короткий час затримавши крадія, який обікрав два автомобіля.

19.06.14 15:36 0 1083
Раніше судимий чоловік «обчистив» два автомобіля. Та успіх супроводжував його недовго, оскільки завдяки кмітливості та оперативності працівників карного розшуку його було затримано.

Днями до Ужгородського райвідділу міліції по телефону звернувся чоловік, який повідомив, що в районі ринку «Краснодонців» невідома особа обікрала два автомобілі. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка здійснила огляд місця події та поспілкувалася з потерпілими.

Як виявилося, до однієї машини злочинець проник розбивши скло задніх лівих дверцят, викравши з авто чоловічий шкіряний портфель в якому знаходився дозвіл на право носіння та зберігання спеціального засобу. Щодо другої машини, то тут крадієві не склало жодних зусиль заволодіти жіночою сумочкою з фотоапаратом, оскільки власники авто залишили вікна відчиненими. Напевно кмітливого крадія не задовольнила «здобич», оскільки саме цю сумочку з фотоапаратом правоохоронці знайшли покинутою недалеко від місця скоєння злочину.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівникам карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції вдалося в найкоротший строк встановити особу злочинця. Ним виявився 33 річний, раніше судимий за розбійний напад, громадянин України.

Свої дії крадій аргументує тим, що звільнившись з місць позбавлення волі іншого способу заробити на життя він не знайшов. Наразі кримінальне провадження з обвинувальним актом направлено до суду. Підозрюваного судитимуть за вчинення дій, передбачених ч.1 та 2 ст.185 КК України (Крадіжка).

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лашкул залишив посаду ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ