Міліціонери зустрілися з молоддю Ужгорода

Міліціонери зустрілися з молоддю Ужгорода

19.06.14 08:08 0 1119
Щоб юнаки і дівчата дізналися про переваги навчання у вищих навчальних закладах системи органів внутрішніх справ України та отримати інформацію про особливості та умови вступу до них.

Ця зустріч була спрямована на популяризацію роботи міліції, створення позитивного іміджу, посилення інтересу до професії серед молоді.

З самого початку представником сектору кадрового забезпечення Ужгородського міськвідділу міліції була надана детальна інформація стосовно того, як можна здобути професію правоохоронця – які вимоги ставить держава до кандидатів, яка потрібна освіта і де її можна отримати.

Були надані адреси та контактні телефони, куди кожен бажаючий може звернутися за інформацією, консультацією та допомогою в оформленні необхідних документів. Юнацтво слухало про переваги навчання у навчальних закладах системи МВС, про обов’язок та відповідальність, які вимагає від людини професія міліціонера.

Шановні випускники шкіл та інших навчальних закладів м. Ужгорода, а також районів нашого краю! Ужгородський міськвідділ міліції здійснює відбір кандидатів для вступу у 2014 році (денна форма навчання) до вищих навчальних закладів системи МВС України з числа випускників загальноосвітніх закладів міста та військових частин. Після закінчення навчального закладу, випускники працевлаштовуються в міськвідділі міліції.

Зазначимо, що кандидати мають можливість навчатися в таких відомчих вузах Міністерства внутрішніх справ: Національна академія внутрішніх справ (м. Кив), Львівський державний університет внутрішніх справ (м. Львів), Харківський національний університет внутрішніх справ (м. Харків), Академія внутрішніх військ (м. Київ), Національний університет «Одеська юридична академія» (м. Одеса), Національний університет «Юридична академія України ім. Я.Мудрого» (м. Харків), Одеський державний університет внутрішніх справ (м. Одеса).

Молоді люди, які прагнуть здобути вищу юридичну освіту та пов’язати свою долю зі службою в міліції, можуть отримати більш детальну інформацію у секторі кадрового забезпечення Ужгородського міського відділу міліції за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10 “а” (каб. № 8, 12 - сектор кадрового забезпечення).

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі звіт про ...
Наступна новина: На Рівненщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ