Хмельниччина: слава Героям Небесної Сотні!

Хмельниччина: слава Героям Небесної Сотні!

19.06.14 08:35 0 1093
Вшанування світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя продемонстрував любов до Батьківщини – це сумні реалії сьогодення. Особливої значимості таким подіям додає та кричуща військова конфронтація, яка наразі відбувається у східних регіонах нашої держави. у місті Полонне відбулася церемонія відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні. Аби висловити своє захопення мужністю Героїв до Полонного завітала заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло.

Спершу у центрі міста була сформована колона з представників громадськості, державних службовців, духовенства, школярів, підлітків та місцевої самооборони. Словом, усі небайдужі, яких виявилася досить велика кількість, рушили ходою від пам’ятника Шевченку до будівлі районної адміністрації та ради. Адже саме тут, біля входу до адмінбудівлі і встановлено пам’ятник. Як наголошували місцеві мешканці, таке місце обране недаремно. «Щоб усі держслужбовці пам’ятали, якою ціною ми, українці, отримали шанс змінити країну», – наголосила Леся Стебло в свому зверненні до громади.

Перед урочистим відкриттям пам’ятнику присутнім запропонували до перегляду відеоролик з короткими біографічними довідками юних учасників Небесної Сотні. Після того як споруду представили широкому загалу, її було освячено священнослужителями.

Проте на цьому події не завершилися. Полонська громада спільними зусиллями зібрала допомогу для учасників АТО на сході України. Понад 10 тон харчових продуктів, речей та понад 15 тисяч грн двома автомобілями у супроводі представників місцевої самооборони відправлено на допомогу воякам на східному кордоні. «Нехай Господь оберігає вас у дорозі! Повертайтеся якомога швидше до рідних домівок», – звернулася до екіпажів автомобілей Леся Василівна.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ДТП ...
Наступна новина: Керівник Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ