Фестиваль Leopolis Grand Prix у Львові скасували

Фестиваль Leopolis Grand Prix у Львові скасували

19.06.14 10:20 0 1073
Цьогорічний фестиваль Leopolis Grand Prix скасовано. Як повідомили організатори, події на сході України спонукали оргкомітет прийняти рішення – відмовитися від проведення фестивалю цього року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Керівництво фестивалю зазначило, що також прийнято рішення про фінансову допомогу українським військовим за рахунок коштів, виділених на проведення фестивалю.

«Змушені повідомити, що тривожні події на сході України спонукали нас прийняти непросте та важливе в сучасних обставинах рішення – оргкомітет фестивалю Leopolis Grang Prix вирішив цього року відмовитися від проведення фестивалю.

Частину коштів, які повинні бути витрачені на проведення фестивалю, підуть на купівлю обмундирування для українських військових, що їдуть воювати на Схід. Окрім того, у суботу, 27 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро-автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином, кожен охочий зможе додатково долучитися до допомоги нашим військовим.

Ситуація, що склалася, дещо нагадує історію фестивалю у 30-х роках ХХ століття, коли Леополіс Гран Прі був скасований в силу соціально-економічних проблем, і його не вдалося відновити в жоден з наступних років. Саме через це організатори до останнього хотіли провести фестиваль, щоб не повторити історію.

Тим не менше, усвідомлюємо, що зараз перед нами стоять інші виклики, подолання яких є першочерговою потребою. Ми, перш за все, хочемо, щоб образ Львова був привітним та безпечним для всіх гостей нашого міста. І віримо, що наступного року нам вдасться провести фестиваль, на який приїде ще більше гостей з України та з-за кордону.

Ми закликаємо автолюбителів та автомобільні клуби, які мали приїхати, підтримати нашу ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим. Об’єднавши зусилля, ми можемо зробити справді хорошу справу», – зазначив оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ