Львівські правоохоронці затримали двох чоловіків, які викрали автомобіль та вимагали гроші за його повернення

Львівські правоохоронці затримали двох чоловіків, які викрали автомобіль та вимагали гроші за його повернення

19.06.14 14:03 0 1053
Зловмисники вимагали у власника три тисячі доларів США за повернення авто. Їх затримали працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області.

Власник автомобіля, 26-річний підприємець, мешканець Львова, звернувся із заявою про те, що у одному зі спальних районів міста двоє осіб, застосувавши фізичне насильство, викрали його автомобіль марки Фольксваген. В подальшому ці особи вийшли з ним на зв'язок і вимагали за повернення іномарки три тисячі доларів США.

За цим фактом слідчі Франківського райвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.189 (вимагання) КК України та за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

У ході оперативних заходів працівники УБОЗ затримали двох чоловіків під час передачі коштів у сумі трьох тисяч доларів США.

«Операція проводилась у одному зі спальних районів Львова, а кошти передавались за повернення автомобіля власнику. Зловмисниками виявились 33-річний та 27-річний мешканці Львова, які ніде не працюють і вже були раніше судимими», – розповів в.о. начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, полковник міліції Денис Гусашвілі.

Речові докази вилучено, автомобіль повернуло власникові. Особи, підозрювані у скоєнні злочину, затримані згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На півночі Нігерії під час ...

КОМЕНТАРІ