В Івано-Франківській області рятувальники провели зустріч з інвалідами та людьми похилого віку

В Івано-Франківській області рятувальники провели зустріч з інвалідами та людьми похилого віку

19.06.14 14:56 0 1065
18 червня працівники Управління ДСНС в області відвідали відділення соціально-побутової адаптації, що знаходиться при Івано-Франківському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Тут вже не один рік функціонує благодійна організація «Турбота про літніх». Щотижня одинокі громадяни похилого віку та інваліди сходяться, щоб поділитися своїми проблемами із людьми, котрі ними опікуються.

Тема засідання клубу благодійної організації «Турбота про літніх» була такою: «Лише той, хто про безпеку дбає, проблем з пожежами не має!».

В ході зустрічі працівники Управління ДСНС в області ознайомили присутніх із статистикою пожеж та надзвичайних ситуацій, що мали місце по місту та області, розповіли про основні причини виникнення пожеж у помешканнях громадян та навели конкретні факти наслідків людської недбалості і необережності внаслідок нехтування елементарними правилами безпечної поведінки у побуті. Також усім присутнім було вручено листівки застережливого характеру.

А щоб пенсіонери мали змогу переконатися, до яких непоправних наслідків призводить ігнорування правил пожежної безпеки, їм продемонстрували фільм про пожежу в житловій кімнаті. Кадри документального відео про те, як вогонь спопеляє усе на своєму шляху, неабияк вразили літніх людей. Усі запевнили, що добре усвідомлюють важливість дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ