Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся конкурс на кращого молодого працівника

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся конкурс на кращого молодого працівника

19.06.14 15:42 0 1118
В Управлінні ДСНС в області відбувся перший етап конкурсу «Кращий молодий працівник ДСНС України», в якому брали участь 19 молодих працівників територіальних підрозділів Управління ДСНС в області - випускники вищих начальних закладів ДС НС України. Молоді офіцери хвилювалися, мабуть, як ніколи у житті, адже конкурс на звання кращого молодого спеціаліста – Всеукраїнський. І, хоча відбувався лише перший його етап, зайняти в ньому призове місце – це велика честь для офіцера.

Спочатку учасники конкурсу продемострували свої теоретичні знання із функціональної, тактичної, психологічної та медичної підготовки.

Як зізнаються молоді офіцери, вони переконалися, що в повсякденній службі все набагото відповідальніше, адже теорія - це легше, ніж практика, але цей час дав їм можливість впевнитися, що з вибором професії не помилилися, а тимчасові труднощі лише заохочують розширювати коло своїх знань та умінь.

Практична, тобто спортивна частина конкурсу, проходила на базі спорткомплексу Управління ДСНС області. Тут на молодих офіцерів чекали інші випробування: підтягування, біг на 100 і 1000 метрів, оцінка за фізичну підготовку. І, звичайно. як і в будь-яких змаганнях, лідером став лише один – провідний фахівець відділу телекомунікаційних систем ТЗІ та РТК УДСНС в області Павло Сулятицький.

Також днями два десятки випускників переважно Львівського державного університету безпеки життєдіяльності ДС НС України поповнили ряди прикарпатських рятувальників. Щойно зі студентської лави, озброєні хорошими теоретичними знаннями, вони направляються на службу в підрозділи Управління ДСНС в області. Позаду – безтурботне курсантське життя, попереду – нелегкі бойові будні. Представники молодої зміни зустрілися з начальником Управління ДСНС в області полковником служби цивільного захисту Володимиром Чернецьким. Очільник рятувального відомства побажав їм насамперед міцного здоров’я, сумлінного виконання своїх службових обов’язків та професійної вдачі, адже саме перший рік роботи формує колишнього курсанта як офіцера. Також не секрет, що іноді засвоєна в навчальному закладі теорія не зовсім збігається із щоденними реаліями; нелегкі будні рятувальника виявляються не зовсім такими, якими їх знають вчорашні курсанти. Потрібно долучити до того багажу теоретичних знань, який дали фахові навчальні заклади, ще й необхідні практичні навички, вміння, розуміння тонкощів справи, до якої стануть уже завтра. З молодими офіцерами також були проведені вступні інструктажі та розподіл по місцях служби у підрозділи області.

Усі молоді офіцери – і це приємно – у правильному життєвому виборі не сумніваються, хоча стежини до лав рятувальників у кожного юнака свої.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В області розроблена ...

КОМЕНТАРІ