В Івано-Франківській області в обласному УМВС привітали дільничних інспекторів міліції з їх професійним святом

В Івано-Франківській області в обласному УМВС привітали дільничних інспекторів міліції з їх професійним святом

19.06.14 11:13 0 1123
Професійне свято, а також 91-ша річниця з дня створення служби дільничних інспекторів міліції. Найкращих відзначили нагородами.

Розпочались заходи хвилиною мовчання за загиблими правоохоронцями на сході країни під час проведення АТО.

Першим «шерифів» привітав т.в.о. начальника обласного УМВС Віталій Ільчишин, який відзначив, що саме вони є найбільш наближеними до людей представниками правоохоронних органів та повинні завжди стояти на сторожі правопорядку.

Підполковник міліції побажав правоохоронцям міцного здоров’я, щастя та успіхів у роботі на благо Батьківщини, а також нагородив за сумлінне виконання службових обов’язків кращих дільничних інспекторів міліції грамотами, подяками та грошовими винагородами.

Привітати дільничних завітав і заступник голови обласної ОДА Сергій Адамович. Він відзначив важливість дільничних інспекторів у суспільстві та їхню соціальну незахищеність. Посадовець побажав міліціонерам впевненості в собі та в державі. За сумлінне виконання службових обов’язків та успіхи у роботі нагородив почесними грамотами кращих дільничних інспекторів міліції.

На заходи завітав і керуючий справами Івано-Франківського міськвиконкому Андрій Лис, який привітав кращих «шерифів» грамотами від Івано-Франківської міської ради. З нагоди свята він подарував начальникові ДІМ області Андрію Прусаку книгу, випущену з нагоди 350-річчя м. Івано-Франківська.

Начальник міліції громадської безпеки обласного УМВС Михайло Кушнірик нагородив переможців конкурсів «Кращий дільничний інспектор міліції» та «Кращий дільничний пункт міліції». Старший лейтенант міліції Михайло Михайлюк виборов звання кращого у своїй професії, а кращим дільничним пунктом міліції визнано ДПМ в смт. Яблунів Косівського району.

Нагороди за сприяння в охороні громадського порядку отримали і начальники Громадських пунктів охорони правопорядку м. Івано-Франківська «Штаб».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові водій мотоцикла ...
Наступна новина: На пл. Ринок у Львові – ...

КОМЕНТАРІ