Проект реформування органів внутрішніх справ випробують на базі міліції Львівщини

Проект реформування органів внутрішніх справ випробують на базі міліції Львівщини

19.06.14 12:15 0 988
У планах – моніторинг громадської думки, а також оптимізація структури та зміни у діяльності окремих служб. Таке рішення було прийняте на засіданні Експертної ради при МВС.

Участь у її роботі взяли керівники відомства та його структурних підрозділів, а також члени Експертної ради і громадських організацій.

За словами заступника голови Експертної ради Олега Мартиненка, 40 пунктів тематично розподілені на 8 блоків. Програма експерименту передбачає аналіз сучасного стану органів внутрішніх справ ГУМВС України у Львівській області, оптимізацію структури Главку, розробку моделі фінансування, реформування діяльності підрозділу ДАІ тощо.

Арсен Аваков зазначив, що впровадження такого системного експерименту потребує серйозного та зваженого підходу. У зв’язку з цим частина проекту буде доопрацьована у робочих групах. Проте деякі з положень проекту вже можуть бути запроваджені.

У зв’язку з цим за результатами цього засідання Ради прийняте рішення про початок процесу аудиту стану органів внутрішніх справ області. Решта положень будуть розглянуті після доопрацювання на найближчому засіданні Експертної ради.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ