Кращий дільничний інспектор міліції Львівщини - визначений

Кращий дільничний інспектор міліції Львівщини - визначений

19.06.14 14:16 0 1113
18 червня своє професійне свято відзначає одна із найважливіших служб в системі органів внутрішніх справ – служба дільничних інспекторів міліції. В Головному управлінні МВС України у Львівській області підбили підсумки конкурсу на визначення кращого дільничного інспектора області. За його результатами, переможцем визначено дільничного інспектора Галицького району, капітана міліції Магеревича Романа Романовича

Основним завданням дільничного інспектора є профілактика правопорушень, запобігання, виявлення і розкриття злочинів, боротьба зі стихійною торгівлею, угамування сімейних дебоширів. Окрім цього, необхідно проводити профілактичну роботу з тими, хто схильний до вчинення правопорушення. Тому дільничний інспектор повинен бути ще і психологом, і порадником, а інколи - рятувальником. Незважаючи на те, що Роман Романович працює лише шостий рік, з усіма цими завданнями справляється успішно.

«Конкурс проходив у кілька етапів. Для визначення переможця враховувались такі професійні якості учасників, як кількість розкриття злочинів, фізична підготовка, рівень знань із службової підготовки. Крім цього враховувались і особисті якості», – розповідає капітан міліції Роман Магеревич.

На досягнутому дільничний міліціонер зупинятися не збирається.

«Робочий день у мене ненормований. Територія, за якою я закріплений, є складною, самі розумієте - центр міста, населення понад 3000 осіб. Злочинність тут більша ніж у інших районах. Злочини трапляються різні - від крадіжок, до вбивств. Також часто телефонують через сімейні сварки», – каже дільничний інспектор.

Роман Магеревич працює дільничним інспектором міліції з 2008 року, на службу заступив відразу після закінчення Львівського державного університету внутрішніх справ. На дільниці обслуговування дільничний має двох адміннаглядових та одну школу. З початку 2014 року він розкрив понад 20 злочинів, з них 1 вбивство. Громадяни відкликаються про свого дільничного інспектора міліції лише позитивно.

«Роботою дільничного інспектора Романа Романовича мешканці задоволені. Він присутній на всіх масових заходах, які відбуваються в районі, забезпечує належний громадський порядок. Також велику увагу приділяє профілактиці злочинності серед неповнолітніх, проводить профілактичні бесіди із ними»,- розповідає пані Марія, місцева мешканка.

Безумовно, успіхи дільничного інспектора в практичній роботі значною мірою базуються на його професіоналізмі, а на питання, чому саме обрав професію міліціонера? – Роман Магеревич відповів: «Тому, що маю бажання допомагати людям».

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво міліції ...

КОМЕНТАРІ