Команда правоохоронців посіла третє місце у чемпіонаті з міні-футболу першої ліги Львівської області

Команда правоохоронців посіла третє місце у чемпіонаті з міні-футболу першої ліги Львівської області

19.06.14 10:08 0 1036
Команда працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області посіла третє місце у чемпіонаті з міні-футболу першої ліги Львівської області.

Чемпіонат тривав майже п’ять місяців. У цілому, команда працівників міліції показала досить високий рівень фізичної підготовки та волю до перемоги.

Варто зазначити, що команда ДСБЕЗ в минулому році посіла друге місце у чемпіонаті з міні-футболу другої ліги Львівської області. Цього року команда правоохоронців виступила у першій лізі.

«Наша команда достойно виступила минулого року у другій лізі, зайнявши друге місце. Цього року ми вирішили спробувати свої сили у першій лізі, де змагаються футзальні команди зовсім іншого рівня. Це ініціатива нашої команди, основу якої складають оперативники ДСБЕЗ», - розповів капітан команди Володимир Дуткевич.

14 червня на урочистому засіданні, начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія разом із заступником ради Федерації міні-футболу (футзалу) Львівщини Геннадієм Гранківським привітали учасників команди правоохоронців та вручили капітану призовий кубок.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 червня 2014: іменинники, ...
Наступна новина: Олег Сиротюк:" Якісна ...

КОМЕНТАРІ