В області розроблена Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на Житомирщину

В області розроблена Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на Житомирщину

19.06.14 15:44 0 1078
На на територію Житомирщини прибуло 469 громадян, з них з АР Крим - 336 чоловік, зі східних областей України -133 чоловіка.

З метою надання вказаним категоріям громадян грошової допомоги, як таким, що потрапили у важкі життєві обставини, та здійснення фінансової підтримки підприємств, установ, організацій, які приймають на тимчасове поселення громадян і здійснюють оздоровлення дітей, за дорученням голови обласної державної адміністрації Сидора Кізіна, департаментом праці та соціального захисту населення облдержадміністрації розроблена Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України.

Понад сотня жінок з дітьми, які виїхали із зони АТО, отримали тимчасовий притулок в колишньому санаторії «Тетерів», що в Коростишівському районі. Частину біженців посилили в дитячому таборі в Зарічанах Житомирського району. Активно розпочалася мобілізаційна робота по створенню оздоровчого табору на базі Липниківської дільничної лікарні Лугинського району з цілодобовим перебуванням там 30 дітей з міста Луганська. Втім, для повноцінної допомоги цим людям з обласного бюджету, в рамках реалізації заходів Програми, потрібно виділити 2 млн. грн.

На разі Програма соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на територію Житомирщини, обговорюється та узгоджується на депутатських комісіях. Рішення про затвердження Програми може бути прийнято на найближчій сесії обласної ради.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Прокурор Волині відвідав ...

КОМЕНТАРІ