На Рівненщині відкрили новий дільничний пункт міліції

На Рівненщині відкрили новий дільничний пункт міліції

19.06.14 14:40 0 1070
Ще в кінці 2013 року правоохоронці Рівненського райвідділу звернулися з проханням до адміністрації виділити приміщення для дільничного пункту міліції та допомогти у ремонті. А вже з нагоди святкування Дня дільничного інспектора міліції у селі Зоря, Рівненського району відбулося урочисте відкриття.

В урочистостях взяли участь начальник УМВС України в Рівненській області Микола Щирук, перший заступник Рівненської райдержадміністратації Анатолій Столярчук та працівники Рівненського райвідділу. Урочисте розрізання стрічки продовжилось, як і годиться, богослужінням отця Петра – священика Свято-Михайлівської церкви з подальшим освячуванням приміщення.

- Безперечно, для хороших показників роботи дільничного інспектора повинні бути і належні, якісні умови для плідної праці, – зазначив Микола Щирук. – В першу чергу, створюючи дільничний пункт міліції, ми дбаємо про громадян, адже вони тепер зможуть звертатись за допомогою до міліціонера у будь-яку мить.

Очільник міліції Рівненщини подякував всім, хто приймав активну участь у створенні дільничного пункту та за сприяння органам внутрішніх справ в охороні громадського порядку та подарував новенький принтер.

- Дуже важливим моментом в цій святковій події є і те, що дільничний інспектор міліції, який обслуговує Зорянську сільську раду Олександр Шаблій проживає на території, - зазначив начальник Рівненського райвідділу підполковник міліції Ігор Денисюк. - Тому в разі виникнення будь-якої події на цій території – я буду спокійний, адже в кожному випадку на допомогу якнайшвидше прийде саме дільничний інспектор.

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Галина Чорна: "Влада ...

КОМЕНТАРІ