У Рівненській області рятувальники та медики провели навчання щодо порятунку людей на воді

У Рівненській області рятувальники та медики провели навчання щодо порятунку людей на воді

19.06.14 12:17 0 1090
17 червня в місті Дубно на річці Іква працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 провели тактико-спеціальні навчання з організації рятування людей на водних об’єктах. Навчання проходили на базі місцевої веслувальної станції спільно із працівниками швидкої медичної допомоги.

Головною метою навчань було відпрацювання оперативного реагування під час проведення пошуково-рятувальних робіт на воді у літній період та елементів надання невідкладної медичної допомоги людині, яка тонула.

Відповідно тактичного задуму, рятувальники відпрацьовували один із елементів порятунку людини, яка потрапила у водяний вир і самостійно не в змозі доплисти до берега. Працівники медичної служби та рятувальники усім присутнім продемонстрували як необхідно надавати першу долікарську допомогу людині яка тонула та отримала переохолодження організму.

За тактико-спеціальними навчаннями спостерігали діти із місцевих літніх таборів відпочинку та представники засобів масової інформації.

Крім того, усі дітлахи змогли оглянути оперативно-рятувальний автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій та спеціальне обладнання для порятунку людей на воді.

Дубенський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області  
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині жертвою ...

КОМЕНТАРІ