У Рівненській області службі дільничних інспекторів міліції - 91 рік

У Рівненській області службі дільничних інспекторів міліції - 91 рік

19.06.14 09:01 0 1077
Дільничний інспектор міліції — людина, яка відповідає за підтримання правопорядку на закріпленій адміністративній дільниці, першою реагує на людську біду й з'являються на місці злочину.

З нагоди професійного свята Дня дільничного інспектора міліції начальник Рівненського міського відділу Руслан Мельник нагородив листами подяки 11 співробітників відділу дільничних інспекторів міськвідділу та висловив слова вдячності та привітання до особового складу, побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, достатку та злагоди у родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі.

– Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої держави. І нехай Ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян міста Рівного, – зазначив начальник Рівненського МВ УМВС Руслан Мельник.

За вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку в місті Рівному та з нагоди Дня дільничного інспектора міліції, почесні грамоти та подяки Рівненської міської ради та виконавчого комітету стали нагородою для капітана міліції Миколи Пирога, старшого лейтенанта міліції Володимира Марчука, майора міліції Михайла Вознюка, майора міліції Анатолія Яроменка та капітана міліції Петра Олексійчука.

Надія Юрчук,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рятувальники зустріли ...

КОМЕНТАРІ