На Тернопіллі щоб ні здоров'я, ні знання, ні транспорт не підвели

На Тернопіллі щоб ні здоров'я, ні знання, ні транспорт не підвели

19.06.14 11:57 0 993
В автогосподарстві обласного управління внутрішніх справ відбувся сезонний технічний огляд службового автотранспорту. На огляд були представлені всі транспортні засоби, які використовують для роботи тернопільські міліціонери.

Варто відзначити, що автопарк тернопільської міліції планомірно оновлюється. Минулоріч нові сучасні автомобілі «Тойота Пріус» з гібридними силовими установками отримали підрозділи міліції громадської безпеки. Наразі в автопарку тернопільського гарнізону налічується понад 100 одиниць службового транспорту.

Технічну справність службового транспорту перевірила спеціально створена комісія на чолі з заступником начальника обласної міліції Олегом Ляховичем. Основна увага зверталась на зовнішній вигляд автомобілів, їх технічний стан, справність освітлювальних приладів та спеціального обладнання.

З метою попередження аварійності на автошляхах іспити на знання правил дорожнього руху проходили працівники міліції, за котрими закріплені службові автомобілі. Адже без теоретичних знань, як і без практичних навичок керувати транспортом неможливо.

В автогосподарстві дбають не тільки про те, аби транспорт був справний, а й про те, щоб водії були професійні та здорові. Тому щоразу працівникам міліції, котрі сідають за кермо, доводиться проходити огляд у лікаря. Без проходження медичного огляду виїжджати заборонено.

Як зазначив заступник начальника обласної міліції Олег Ляхович, результати цьогорічного огляду автотранспорту задовільні, автомобілі - в хорошому технічному стані. Тому після завершення технічного огляду транспорт відбув для виконання оперативно-службових завдань.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ