Тернопільським райвідділом керуватиме майор міліції Андрій Купчак

Тернопільським райвідділом керуватиме майор міліції Андрій Купчак

19.06.14 15:02 0 1180
18 червня, начальник УМВС України в Тернопільській області, полковник міліції Василь Облещук представив особовому складу Тернопільського райвідділу внутрішніх справ тимчасово виконуючого обов’язки керівника підрозділу – майора міліції Андрія Купчака.

Представлення відбулося за участю голови Тернопільської райдержадміністрації Андрія Строєвуса та заступника голови районної ради Романа Наконечного.

Новопризначений керівник райвідділу Андрій Купчак народився 28 січня 1976 року в Тернополі. Освіта вища, у 1999 році закінчив Тернопільську академію народного господарства. Роботу в органах внутрішніх справ розпочав з патрульно-постової служби. Працював на різних посадах в підрозділі боротьби з економічною злочинністю – пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільського міськвідділу міліції. До теперішнього призначення обіймав посаду начальника одного із відділів управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції.

Представляючи начальника підрозділу Василь Облещук зазначив, що це молодий керівник, який готовий сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки. Колектив райвідділу теж добре знає Андрія Васильовича, адже останній майже два роки працював тут начальником сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю. Його кандидатуру на посаду було погоджено з місцевої владою, громадськими організаціями та активістами.

Голова райдержадміністрації Андрій Строєвус та заступника голови райради Роман Наконечний теж приєдналися до привітань та пообіцяли підтримку новопризначеному керівнику.

- Нам потрібно працювати разом, - зазначив Андрій Строєвус. - Сподіваємося, що знайдемо спільну мову і будемо працювати злагоджено.

В свою чергу Андрій Купчак, подякував керівництву обласної міліції, громадськості району та особовому складу за підтримку та довіру, а також пообіцяв робити все для того, щоб піднімати імідж підрозділу, боротися зі злочинністю, розкривати злочини та виконувати поставлені державою та керівництвом завдання.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ