На Хмельниччині оперативники УБОЗ викрили посадовця, який вимагав хабар за продовження ліцензії

На Хмельниччині оперативники УБОЗ викрили посадовця, який вимагав хабар за продовження ліцензії

19.06.14 16:29 0 1024
Керівник одного з відділів вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі трьох тисяч гривень від приватного підприємця з міста Хмельницького за продовження строку ліцензії, що стосується автомобільних перевезень, а також за надання позитивного висновку щодо проведення перевірки.

За словами заступника начальника ГУБОЗ МВС – начальника антикорупційного бюро Ігоря Купранця, працівники підрозділу вже не перший день проводять спецоперації у проголошеній війні з корупціонерами. Оперативники спецпідрозділів щодня працюють з населенням, отримують десятки повідомлень, перевіряють їх і викривають «липкоруких» чиновників.

– Щодоби наші колеги по всій країні ведуть масштабну роботу у боротьбі з корупцією. Можливо її ще не видно, але це робота на перспективу, яка дозволить нам завтра «перезавантажити» все населення країни і привчить українців не давати хабара, – підкреслив Ігор Купранець.

Відповідальність за скоєне хмельницьким чиновником правопорушення передбачена ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Шановні співгромадяни! Якщо ви володієте інформацією щодо корупційного безладу, повідомляйте:

ГУБОЗ МВС України – 097-220-31-16

електронна скринька довіри http://www.guboz.gov.ua/corrup.html

ГУБОЗ МВС України,

УБОЗ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У спорті вищих досягнень ...

КОМЕНТАРІ