Матч Динамо - Атлетик може не відбутись

Матч Динамо - Атлетик може не відбутись

19.06.14 10:41 0 1075
Якщо іспанський Атлетик погодиться провести спаринг з киянами не пізніше 19-го липня, то цей матч відбудеться. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Як стало відомо dynamo.kiev.ua, інформація іспанських ЗМІ про проведення 19 липня контрольного матчу між київським Динамо і Атлетиком з Більбао не відповідає дійсності.

Український та іспанський клуби дійсно вели переговори про про організацію такого спарингу в ході другого збору Динамо в Австрії, але не зійшлися щодо термінів проведення матчу.

Іспанці наполягали на тому, щоб цей поєдинок відбувся не раніше 21 липня, але такий варіант повністю виключений для "біло-блакитних", на яких, нагадаємо, 22-го липня чекає матч за Суперкубок з донецьким Шахтарем.

Втім, питання щодо контрольного матчу Динамо - Атлетик остаточно з порядку денного не знято.

Про це заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров.

"Нам би було дуже цікаво і корисно зіграти з Атлетиком. І ми хочемо провести такий матч! Але як ми його можемо проводити 21-го липня в Австрії, якщо на наступний день ми вже повинні грати з Шахтарем за Суперкубок України?", - сказав Ребров.

"Якщо Атлетик погодиться провести такий спаринг, скажімо, 19-го липня, то матч обов'язково відбудеться", - зазначив головний тренер Динамо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зіткнулися ...
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ